Bedrijven

 

 

Het bedrijfsleven kent Van Driel uit Maasdam als een betrokken bouw- en aannemingsbedrijf. En dat al meer dan 120 jaar. Onze nuchtere en pragmatische aanpak maakt dat wij bestaansrecht hebben in de zakelijke markt.

 

 

Wanneer u zich oriƫnteert op aanbouw of verbouwing van uw bedrijfspand, dan denken wij als aannemingsbedrijf met u mee. Door onze ervaring van meer dan een eeuw begrijpen wij wat er speelt bij dit soort complexere bouwopdrachten.

 

Kostenbewust
Voor uw onderneming bekijken wij voor u kostenbewust wat haalbaar en nodig is bij een verbouwing of aanbouw. Samen met u bewaken wij het budget en halen binnen de aanneemsom het optimale uit de beschikbare middelen. Met onze kennis van materialen komen wij tot een geschikt ontwerp. Zo bereiken wij een eindresultaat waar u de komende jaren profijt van heeft.

 

Een aanspreekpunt
Om het voor u transparant en overzichtelijk te houden, werken wij met een contactpersoon of een vast aantal personen die een bouwproject begeleiden. Van het begin tot aan het eind blijft een vaste (groep) medewerker(s) betrokken bij uw bouwproject.

 

Duurzaamheid
Duurzaamheid kan er voor zorgen dat een pand op de lange termijn rendeert doordat bijvoorbeeld minder energie wordt verbruikt. Duurzame toepassingen vragen soms om een investering. Dus wanneer u twijfelt over het rendement dan rekenen wij met u mee wat voor u het beste is. Bovenal zijn wij wel een bewust bedrijf dat rekening houdt met het milieu en werkt met duurzame materialen. Het hout waar wij mee werken is hiervoor voorzien van het FSC-keurmerk.

 

Hang- en sluitwerk
Wij zijn ook gespecialiseerd in deugdelijk hang- en sluitwerk. Voor bijvoorbeeld kantoor- en bedrijfspanden controleren wij de veiligheid en stellen o.a. sluitplannen op voor een gebouw. Toegangscontroles behoren bij ons ook tot de mogelijkheden. Wanneer u een onderhoudscontract hierover overweegt, bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

 

Contact


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl